U bent hier

De Ragdoll staat centraal

Beste exposanten, beste Ragdoll fanaten,

Het is bijna zover. Op 22 en 23 november 2019 organiseren Felis Belgica en de Ragdoll Werkgroep in Sint-Truiden de Ragdoll workshop en Ragdoll Special.

Tijdens de workshop komen interessante onderwerpen aan bod. Er zal gesproken worden over de rasstandaard, de gezondheid en het zilver bij de Ragdoll. Keurmeester Zvezdan Memedov zal deze workshop leiden. Voor deze workshop zijn voldoende katten nodig. Hopelijk kom jij ook en kunnen we tijdens de workshop je katten bewonderen en vooral hopen we dat je ook jouw zilver Ragdolls mee neemt. Dus geef je nog snel op!

Op zaterdag is de Ragdoll Special. Er zijn hiervoor keurmeesters uitgenodigd die graag even wat extra vertellen over je kat. Tijdens de BIS zijn er mooie prijzen te winnen. Niet alleen de winnaars krijgen leuke geschenken maar ook de genomineerden krijgen een leuk aandenken. Het publiek zal ook betrokken worden bij de verkiezing. Zo kunnen enkele bezoekers de mooiste kat in iedere klasse gaan aanduiden. En natuurlijk overhandigen ze ook een extra prijsje voor hun “mooiste Ragdoll”. Ook de keurmeester mag een extra prijsje uitdelen voor het leukste Ragdoll karakter. Deze katten verdienen een extra lintje. Er is ten slotte nog een Best of Best Ragdoll en deze Ragdoll wint een prachtige krabpaal.

Kortom, kom gezellig tijdens de workshop en de Special mee doen en breng ook jou Ragdoll klanten mee. Misschien willen ze ook wel meedingen naar de mooie prijzen!!!

Tot ziens, in Sint-Truiden, België.

Met medewerking van Felis Belgica, Marian en Mario Groenendijk van de Ragdoll cattery The Nordolls (Ragdoll Werkgroep), Corry Husada-Ghesquiere van de Ragdoll cattery Miracles Douces (Ragdoll Werkgroep), Anja Baarslag van de Ragdoll cattery A Zwollywood Cat en Tessa Schepers van de Ragdoll cattery A cat’s Tale.

Duffel 29/02 & 01/03 - 2020

Naalstraat 43, BE-2570 Duffel ( Sporthal "POLLEPEL" )

Sluiting van de inschrijvingen is uiterlijk 07/02/2020 @ 23:59  of eerder indien de max is bereikt.

Zaterdag special MCO

Zondag special NFO

Maximum aantal katten = 300

Keurmeester Cat Land
Kristiina Rautio 1,2,D Finland
Anna Wilczek ALL Polen
Vladimir Isakov ALL Wit-Rusland
Yann-Roca Folch ALL Frankrijk
Caroline Stoa 1,2,4 Noorwegen
Magdalena Kudra 1,2,3,C Polen
Daria Lukasik 1,2,3,C Polen
Carla Rotini 1,2 Italië
 
 
Leerling Keurmeester CAT. Land
Phoebe Gu 1-2 China
Adrian Alexandru Dragota 1-2 Roemenie
Tamara Ellis 4 Nederland

 

 

Celtic Connection

 

 

 

 

Felis Belgica vzw
Tiensesteenweg 121
3380 Glabbeek

BTW: BE 0897 851 596

info@felisbelgica.be

Felis Belgica Bank details

Felis Belgica vzw
IBAN: BE89 7390 2077 6185
BIC: KREDBEBB

 

© 2008-2021 Felis Belgica