top of page
pexels-pixabay-208967.jpg

Online lidmaatschapsaanvraag

Hou je van katten? Vind je dat nationale en internationale samenwerking nodig is? Stel je het welzijn van de kat boven alles? Word dan lid van Felis Belgica, want wij denken er net zo over!

Het lidmaatschap kan worden aangevraagd via dit online aanmeldformulier. Het verzoek wordt dan in behandeling genomen door onze ledenbeheerder en hij/zij zal je altijd een bevestigingsmail sturen. Zodra de betaling van het lidmaatschapsgeld is bevestigd, wordt de lidmaatschapskaart naar je opgestuurd.

 

Er zijn verschillende manieren waarop je lid kan worden van onze vereniging, maar alleen hoofdleden kunnen een cattery aanmelden.

na ontvangst bevestiging

Je kan overgaan tot de betaling van het lidgeld na bevestiging door de administratie.

Felis Belgica vzw
IBAN: BE89 7390 2077 6185
BIC: KREDBEBB
(ALTIJD de naam van het lid en het jaar van inschrijving vermelden)

Gelieve er akte van te nemen dat er een administratieve kost van € 7,50 wordt toegevoegd aan het lidgeld, tenzij je op hetzelfde ogenblik van je aanvraag ook een cattery naam registreert.

Uw formulier is verzonden!

membership
48-_P9A1346_edited.jpg

word lid & registreer je eigen catterynaam

HOOFDLID

(30€/jaar)

heeft stemrecht bij GA en kan een cattery registreren

familielid

(12€/jaar)

moet een familielid zijn van een hoofdlid, heeft stemrecht bij AV/GA maar kan geen cattery in eigen naam registreren.

Junior Lid

(6€/jaar)

max 17 jaar, moet een familielid zijn van een hoofdlid.

Geen stemrecht bij AV/GA

(30€/jaar)

die niet fokt onder Felis Belgica, maar gewoon de club wil steunen. Zij hebben geen stemrecht en kunnen geen cattery inschrijven, maar krijgen wel de mailings/informatie en korting op shows.

Steunend lid

cattery

Online Cattery-registratie

Enkel hoofdleden van Felis Belgica kunnen een cattery aanvragen. Deze naam wordt geregistreerd in een centrale database van FIFe en blijft levenslang toegewezen aan de aanvrager.

Een catterynaam is NIET overdraagbaar. Denk dus goed na over de naam die je opgeeft en doe dit VOOR je een HK nummer aanvraagt.

Je moet ook altijd 3 namen invullen. De naam die je voorkeur weg draagt, wordt als eerste geplaatst. De naam mag nooit meer dan 18 tekens bevatten, inclusief leestekens en spaties. Moest je al een HK nummer hebben, stuur dan zeker je registratieformulier door.

Je kan ervoor kiezen om altijd de catterynaam voor de naam van de kat te plaatsen, dan kies je deze als voorvoegsel (=prefix). Als je de naam van de cattery liever achter de naam van de kat ziet, registreer dan de naam als achtervoegsel (= suffix).

Na het indienen van de aanvraag ontvang je een bevestigingsmail en zodra de betaling is ontvangen, wordt de aanvraag in behandeling genomen. Zodra de catterynaam is goedgekeurd door FIFe, ontvang je een catteryregistratiekaart. Houd er rekening mee dat dit enkele dagen kan duren.

LET OP: Bij het kiezen van een catterynaam mag u geen kattenras, afkorting van een kattenras of het woord Cat en Cattery gebruiken.

Registratie van een catterynaam: 40€

Uw formulier is verzonden!

bottom of page